Apple слага чип за самоунищожение при ремонт на iPhone

Nov 10, 2022     Дон Асенчо     5492
В КИТАЙСКИЯ ЗАВОД - Apple обяви драстичен ход за подобряване на новите модели iPhone и iPad. Компанията ще инсталира малък експлозив в устройствата, който ще се детонира при опит за тяхното ремонтиране.

"Най-големият проблем на света е, че хората си оставят телефоните за ремонт, и майсторите им дърпат голите снимки. За пореден път Apple ще предприеме ход да подобри живота на потребителите си и да поведе индустрията към един по-безопасен свят" - обяви Тим Кук на специална пресконференция в стадион с 240 000 души.

Феновете на компанията прекараха следващите няколко дни в самозадоволяване на видеото.
"Отново Apple показаха, че са най-великите. Най-накрая снимките ми ще са в безопасност. Не бих искал някой да разбере, че се снимам редовно при сесии на автоасфикция" - коментира собственикът на iPhone Стойо, след като слезе от ел. тротинетката си.

Apple увериха, че чиповете са безопасни за потребителите.

"Само долните престъпници, чиято работа е да взимат бизнеса на почтените компании като Apple, ремонтирайки телефоните им, ще умират от взрива" - увери Тим Кук.

"Сега само се надявам да увеличат силата на вибрацията, защото колкото и надълбоко да си бутам телефона, почти не го усещам" - сподели надеждите си за бъдещето Стойо.

Sent from my iPhone SE.

Защо да не можеш да си ремонтираш джаджата?

Избери отговор!
Край