Apple отива на обучение в Ювентус: Те продават посредственост по-скъпо и от нас!

Aug 8, 2016     zhelyo     12611
САЩ - Най-богатата фирма на планетата след основаната от Реджеп Ердоган Алпийска фирма Дъглас - Apple, обяви началото на поетапно изпращане на целия наличен търговски персонал в Торино.


В италианския град търговците на Apple ще попият опит от местния отбор на Ювентус, който продаде Пол Погба на Манчестър Юнайтед за толкова пари, за колкото телефонен измамник трябва да измами поне 3-4 български пенсионери.


"Доскоро бяхме лидер по надценка, но продажбата на Пол Погба за тия пари ни скри топката. Искаме да научим как" - споделят хора от Apple.
От технологичния гигант са изумени и се надяват да се научат как може да спестят от качество и да надуят цените на продуктите си повече, тъй като в момента все пак се налагало да мислят за качеството и достъпността им в малка, но все пак осезаема степен.


Компанията ще плати на Старата госпожа 400 милиона паунда за ноу-хау-то, като вече има разписана клауза Ювентус да не отоваря на въпроса "Как така го шитнахте за тия пари тоя?" с отривистото "Па и ние тва се чудиме!".


zhelyo

Колко е истинската цена на Погба?

Избери отговор!
Край