Байерн - Ювентус (Предварително по минути™)

Mar 16, 2016     zhelyo     5745
Шампионската лига ще ни предложи немалка доза футбол в лицето и краката на тимовете на Байерен или там както се опитва да го каже клетият чичо в студиото на телевизора и Ювентус.


Първият футбол завърши две на две, също както ще се случи и с този, но той ще продължи и след това.

'Начало - Ариен Робен вече е навъртял километраж. Ако беше такси, със сигурност щеше да е с помпичка.
'2 - 0:1! Изненадващ гол на Клаудио Маркизио, след като Мануел Нойер е излязъл на центъра да отиграва атака, след като напълно се е убедил, че по-добре да свърши работата на централните си защитници в зародиш, но забравя, че е и вратар.

'15 - Роберт Левандовски изпуска чист гол.

'25 - Томас Мюлер изпуска очи в очи с Буфон.

'28 - Ариен Робен опропастява стопроцентова ситуация.

'33 - Артуро Видал остава длъжник на отбора си, като не уцелва от близко разстояние вратата.
'34 - zhelyo не успява да се сети още някое клише, с което да се каже, че определен играч се е осрал по път мястото с голмайсторите на светлинното табло.

'Почивка - Нужна е за събиране на нови клишета, преди играчите да се завърнат на зеления килим.

'53 - Кингсли Коман решава, че съдбата му не е на футболист, а на странник в клип на The Antwoord и си изкарва червен картон.

'61 - 1:1! Давид Алабала реализира гол посредством залъгване, идващо от името му и всяване на страх от бежанци.

'65 - При така стеклият се резултат се класира Байерн и Ювентус за първи път си позволява да мине центъра откак Маркизио вкара ранния гол.
'68 - Футболистите на Ювентус изглеждат като диви животни, отгледани в плен и пуснати за първи път на свобода, на слънце и на открито. Трогващо.

'73 - Заза, Мората и Дибала допринасят атаката на Ювентус да звучи като годината на женското включване, подкрепяни от Евра и Погба.

'79 - Киелини, Барцали и Бонучи отричат да са в множествено число, с което секват няколкото шеги с имената на отбора на Ювентус.

'84 - 1:2! Манджукич вкарва, след като защитниците на Байерн, качени като бременските музиканти един връз друг, пак не са високи колкото него и с глава я стига без проблем.

'90+3 - 2:2! Томас Мюлер вкарва един от онези голове, дето го гледаш, че не прилича на никакъв футболист, а се оказва някакъв виртуоз.
Продължения. Няма по-досадно нещо във футбола, skip-ваме ги.

Дузпи. Те са лотария и въобще не може да се предвиди, че Нойер е робот.

Какво ще се окаже всъщност?

Избери отговор!
Край