Реал - Байерн (Предварително по минути™)

Apr 18, 2017     zhelyo     6773
Ето, че футболът ще продължи да футболира, но само един от тези два отбора ще го прави на полуфинал. Да открием кой ще се класира!


'Начало - Нищо кой знае какво. Уж футболисти за милиони, легендарен стадион, класа - а бият център като всички други отбори по света - все по свирката на съдията.

'11 - Роналдо бие за пореден път фал като Маркиньос с надеждата един ден и той да приключи кариерата си в Монтана. 
'20 - Карло Анчелоти се подхилква, защото никой не подозира, че всъщност е Ким Чен Ун със спрей за коса и опънати с тиксо клепачи.

'27 - 0:1! Артуро Видал се води реализатор на гола, който всъщност идва от топката, която изстреля при дузпата миналия мач. Добре премерен ход на чилиеца.

'35 - Продават групата на bTV и новият ѝ собственик изненадващо се оказва Алекси Сокачев, който се връща като коментатор. Следващите 10 минути от мача до полувремето никой не ги следи, защото всички са дълбоко разочаровани, хора се самоубиват.

Почивка. В студиото Вили Вуцов казва много важни неща, без които нивото на Шампионската лига не би било толкова високо.

'49 - Никой никъде не си мисли за Нванкво Кану в този момент.
'58 - Касемиро от Каризма и Лука Модрич изпяват песен, с която печелят аплаузите и сълзите на феновете и на двата отбора.

'63 - 1:1! Фалът от първото полувреме на Роналдо обикаля Земята и влиза във вратата. Логически парадокс е, че хем обикаля, хем влиза в насрещната врата.

'71 - За Байерн в игра влиза Румен Луканов от Сделка или не, но всички от Реал си мислят, че това е Рой Макай и насират.

'80 - 1:2! Филип Лам с удар от 30 метра препарира Кейлор Навас, Петър Берон го взима в Природонаучния мозей.

'88 - 1:3! Мадридчани са без вратар и Мануел Нойер вкарва от врата на врата, мятайки топката с ръка.
Край. Завеса.

Какви са Роналдо и Вили Вуцов?

Избери отговор!
Край