Най-богатия българин във Фейсбук купи Меси, прати го в Реал

Feb 3, 2015     zhelyo     6448
ПАРИж (ДА НЕ СЕ БЪРКА С ТОЯ ЕВТИН ГРАД ВЪВ ФРАНЦИЯ) - Най-богатия българин направи поредния си мощен ход на международната сцена, като плати на Барселона космическата сума от 250 милиона евро и няколко ваучера за пазарене в Billa за звездата на тима Лионел Меси, след което го преотстъпи безплатно на Реал Мадрид. Сензационната сделка бе осъществена 17 секунди след края на трансферния прозорец, като шокира анализатори и фенове по цял свят, плащайки на ЦЕРН да върне времето назад с 65 лева и 12 стотинки.


Според запознати със случая, Богатия се подготвя за наближаващ ЛАН турнир по ФИФА, където щял да играе с аверите си тази събота. Рекордният трансфер е поредния ход на скандалния трилиардер, с който той подсилва мадридския гранд, след като по-рано през зимния трансферен прозорец той не успя да привлече Венци Христов от Берое и му го отмъкна Риека.


Както е известно от строго секретния фен MiRC чат на Богатия, той играе с Реал още от ФИФА '99, когато е и първия му ход - той плаща на клуба 30 млн паунда за закупуването на Анелка. От тогава Богатия постоянно развива отбора, за да може да бие аверите си, като с годините е изплатил повече от милиард паунда за Роналдо, Бейл, Зидан и т.н.
Припомняме, че преди две години човекът, който пресова стодоларови банкноти в салфетки за да ги хвърля по заведенията, плати на EA Games, компанията която прави ФИФА, 20 млн евро за да направят съдиите подкупни. Новата функционалност е достъпна от юни тази година, като един подкуп струва 10млн евро.


Дон Асенчо

На каква позиция ще рита Лело Меси в Реал?

Избери отговор!
Край