Ювентус - Байерн (Предварително по минути™)

Feb 23, 2016     zhelyo     8388
Предстои мач от намсикойфинал на Шльонската лига между тимовете на Ювентус и Байрен, както 100% ще го произнесе полуграмотният гост-коментатор в студиото довечера.

Ето как ще протече самият футбол:

'Начало - Проблемите в защита за Байерн са причина дефанзивният вал на отбора да бъде поверен на звездите от филма Хобит. Мануел Нойер е Гандалф и всички останали са му до кръста.
'4 - Пепи Гуардиола звъни на Манчестър Сити да му дадат временно няколко защитника, тамън да ги обиграе за догодина.

'12 - Владо Гаджев стои на тъча и пита Байерн дали не искат да влезе като защитник малко да порита.

'27 - Бойко Борисов отменя корнер заради съмнения за несвирена засада в една от атаките на Ювентус в мача с Болоня миналата седмица.

'33 - Буфон и Нойер нямат работа и се чувстват като гръцки фермери. Правят си скара и български кибици им дюдюкат.

Почивка - Единственият удар към една от двете врати в мача досега е удар по самочувствието на Пол Погба, който е ритнал един фал като в американския футбол.
'51 - Динко от Ямбол нахлува на терена и с голи ръце задържа около 15 от футболистите.

'63 - Марио Манджукич отпуска още 3 милиона заем за оздравяването на ЦСКА.

'69 - Заради скучното нулево равенство УЕФА обявява, че от другия сезон ще промени формата на Шампионската лига, създавайки Ултрашампионска лига, в която ще покани да ритат Аякс, Нотингам и ЦСКА.

'77 - Всичко се превръща в такъв фарс, че Франк Рибери почва да играе трейлър за предстоящия сезон на Игра на тронове, крещейки че е Тирион Ланистър и искайки целувка от Мартин Касерес, който наистина прилича на Шае.

'83 - Все още няма удари към вратата, но за сметка на това всички се дразнят на Куадрадо как му се клатят къдриците, докато тича.
'Край - 0:0. Всичко ще се реши в Мюнхен, включително и Сирия ще се реши там.


 

Ще бъде ли наистина нулананула?

Избери отговор!
Край