Чехия - Турция (Предварително по минути™)

Jun 21, 2016     zhelyo     7544
Груповата фаза окончава. Повечето отбори се класират напред, точно както на състезание за малки деца, така че никой да не се чувства смотан. Нека проследим мегадербито за третото място в група незнамсикоя между скучните чехи и нелепите турци. Ето какво ни предстои.

'Химни - Или феновете на двата отбора взаимно си изпяват химните, или си ги освиркват и се смилат от бой. Средно нема!

'Начало - Никой не бърза, играчите сядат да играят белот, да пият ракия и да слушат Цеца.
'1 - '83 - Няколко тъча, няколко корнера, нищо кой знае какво. Мачовете се случват предимно в последните 7 минути на редовното време, така че тия ще ги претупаме.

'84 - Чехите се напъват да вкарат гол, за да не изпаднат сред най-слабите трети отбори. Турците се бъхтят за третото място с първи точки в турнира, Хващат се за гушлетата!

'85 - 1:0! Томаш Росицки, който представлява 10 момиченца на име Росица, се промъква сред турските защитници и сам със себе си си пуска в чешка уличка, за да се изведе и да реализира.

'88 - Всички чехи са наредени на гол линията, а Петър Чех е разпънал каската си като ония гущери, дето все едно имат яка. Абе, какво ше ви се обяснявам, нещо е такова:


 '89 - ДУЗПА! Турция получава правото да изпълни 11-метров наказателен удар, след като Ердоган заплашва да пусне всички бежанци към Европа.
 '90 - 1:1! Дочоолу и Гочоолу от Байер Леверкузен вкарва.

 '94 - Двата отбора си разменят по две греди, като така Чехия завършва с две напречни греди, но без дясна, а Турция с две десни греди, но без напречна.

Край. И двата тима са аут от първенството. Чудесно!

 

Защо играят целите мачове, а не само крайовете, след като са по-интересни?

Избери отговор!
Край