Нулев интерес към iPhone 6 - 7-цата щяла да е по-добра, а 5-цата все още ставала

Sep 11, 2014     zhelyo     5249
APPLE - Технологичната корпорация Apple отчете изненадващ нулев интерес към представените онзи ден iPhone 6 и iPhone 6½, тъй като сегашният модел на iPhone - 5s, бил напълно достатъчен за нуждите на средния потребител.


"Настоящият модел си е ОК - снима, говори, цъка фейсбук и инстаграм. За какво да се ръся с две заплати за нов" - сподели иначе ревностен потребител на продукти с отхапана ябълка на гърба.


Същевременно очакванията са, че iPhone 7 ще бъде доста по-добър от представената сега 6-ица, а потребителите смятали, че точно дотогава настоящите им 5-ици ще започнат да издъхват откъм живот.
По този начин изглежда, че дори приеманите по религиозен начин продукти на Apple спират да предизвикват такава еуфория, като ще се наложи на ръководителите на компанията да прибегнат до събиране на данните от iPhone-ите на своите потребители, за да им вземат парите директно от банковата сметка.


Междувременно все повече хора откриват колко симпатични китайски марки смартфони има, които не струват колкото дупката в КТБ и имат еквивалентно качество с повечето обичайни продукти на пазара.

zhelyo

Ще си купите ли iPhone 6?

Избери отговор!
Край