Apple за сгъващите се iPhone-и: Ми и нас ни дразнят хората с айфони, чиек!

Sep 26, 2014     zhelyo     10569
APPLE - Изкривяващите се лесно iPhone 6-ици, които вбесиха хората, висяли като шарани на захранка със сладко кюспе на опашка, за да си купят първи телефона, преди да остарее, са били такива именно, за да дразнят подобни хора.


"Кой нормален човек дава заплата-две, за да бъде от първите потребители на нов модел телефон, вместо да изчака и види мнения, ревюта и прочее, за да види дали си струва. Как да не се изгъбаркаш с такива хора, чиек" - гласи официалната позиция на Apple, незнайно защо пратена от Варна.


Над 98% от оплакалите се от сгъваемостта на новия си iPhone са сгънали телефона си, след като са изгледали клипчето, в което един човек сгъва своя, което доказва с какви тъпаци си имаме работа, споделят през смях създателите на смартфона, направен от станиол.
Apple предвижда да произведе още практически шеги, чрез които да спечели пари от своите фенове, заприличали повече на религиозни фанатици, като пусне телефон, който се включва внезапно и започва да наставлява собственика си да проведе джихад срещу хората, имащи апарати с Android.


Разбира се, досега шегите идваха извън Apple, като поредна порция балъци бе вързана, че с новата операционна система iOS 8 ще могат да заредят устройствата си чрез микровълнова печка.


zhelyo

Какво да правят хората със сгъваемия си нов телефон?

Избери отговор!
Край