LG представи нов смартфон, който да не е стар след 5 месеца

Aug 12, 2013     zhelyo     6113
Ултра-луксозен и иновативен смартфон от последно поколение представи южнокорейската компания LG. Основата на новия LG Optimus Prime е, че за разлика от своите конкуренти, няма да бъде считан за остарял след половин година.


"Технологиите се развиват толкова бързо, че докато заредим магазините по света с най-новите модели, излизат по-добри. LG Optimus Prime е първият телефон, при който се подновява не само софтуерът, но и хардуерът през интернет" - обявиха от централата на компанията.


Телефонът ще бъде от специален полимер, който да може да се ъпгрейдва с ново процесорно ядро и по 100 mb РАМ-памет на два месеца. Технологиите ще допуснат вътрешно роене на пикселите, така че резолюцията на дисплея да се покачва непрестанно, а батерията ще добавя по един mAh на всеки час зареждане. 
Конкурентите на LG побързаха да минимизират щетите от новия Optimus Prime. От Samsung обявиха, че са склонни да направят дори по-пластмасов телефон, а от Nokia обявиха ъпгрейд за Lumia 1020, който да позволи на камерафона да работи като сателитен спътник.


Единствено от Apple декларираха, че няма да променят нищо и се надяват iPhone 6 да спечели достатъчно почитатели, имайки единствено по-висока цена от конкуренцията.


Същевременно никой вече не прави телефони с клавиатура, което води до плоскопалцие, сочат здравни експерти.


zhelyo

Иска ли zhelyo да му подарят от LG нов телефон?

Избери отговор!
Край