Седмичен не!хороскоп: 29.10 - 04.11

Oct 29, 2018     beasta     3735
Овен - Пожелавате на най-лошите си врагове да ги застигне умствения капацитет на Валери Симеонов, с което се превръщате в лош човек, който никога няма да отиде в рая.

  Телец - Случайно изпичате тиквени семки със сол, което се оказва най-вкусното и ядливо нещо, което някога сте приготвяли.

  Близнаци - Детската ви мечта да карате боклукчийски камион е на път да се сбъдне, след като нещата с образованието ви поемат в неочаквана посока.
  Рак - Ще си имате вземане-даване с нещо, наподобяващо повече диво прасе отколкото човешко същество със съзнание и хигиена.

  Лъв - Очаква ви промяна в професионално отношение - или ще ви повишат, или ще ви уволнят, като съдейки по последните ви изяви, най-вероятно ще е второто.

  Дева - Без да има някаква логика, забранявате на детето си да свири на барабани, за да не стане по някаква случайност изрод начело на руска партия в България.

  Везни - Надявате се циганското лято да свърши по-бързо и да настане студ, за да може да прикриете тлъстините си с дебели дрехи.

  Скорпион - За Хелоуин се маскирате като тиквеник, за което е необходимо само да се увиете с точени кори, на които вие да сте пълнежа.
  Стрелец - Разбирате, че ходенето при нов фризьор е грешка, понеже въпросният няма как да не отбележи на глас, че приличате на урунгел.

  Козирог - Съдейки по храненето ви напоследък, е почти сигурно, че тази седмица ще изпаднете в зимен сън и ще се храните няколко месеца само от мазнините си.

  Водолей - Ще се хвърлите върху купчина есенни листа, с които е покрита опасна дупка, но така ви се пада.


Риби - Цяла седмица ще оправдавате закъсненията си със смяната на времето, докато не ви отвъртят един шамар и ви обяснят, че логичното е да подранявате.

Каква зодия е добавеният час?

Избери отговор!
Край