Седмичен не!хороскоп: 25.10 - 31.10

Oct 25, 2021     beasta     4543
Овен - Завиждате на Пеевски, че освен милиардер, вече не е дебел, а вие освен, че сте дебели, сте разорени и сякаш оплешивявате.

  Телец - Нарочно не си вадите зелен сертификат, за да не ви мъкне жена ви по молове и други неприятни места, където би могло да има досадници.

  Близнаци - Виждате пряка корелация между количеството алкохол, което поемате, и времето, което детето ви прекарва в онлайн обучение.
  Рак - От банката ви информират, че трябва да внесете поне хиляда лева, за да могат да си прибират такси от сметката ви, че вече и затова не стигат парите там.

  Лъв - Нямате време за три дози ваксина през определено време, затова молите доктора да ви ги удари наведнъж с голямата спринцовка.

  Дева - Понеже всеки ден ви се налага да работите с пълни клоуни, вече не изпитвате никакво желание да ходите на цирк.

  Везни - Не пускате мъжа си в леглото, защото няма зелен сертификат, пък и честно казано, малко ви е писнало от него.

  Скорпион - Радвате се, че вече всичките ви работни срещи са онлайн и спокойно можете да си разглеждате фейсбук, докато някои говори ненужни глупости.
  Стрелец - Нарочно не се бръснете и подстригвате, за да спестите от купуване на маска за Хелоуин, която и без друго няма да е толкова страшна.

  Козирог - Чувствате се като европроект за стадион в обезлюдено село - цената ви е завишена, направени сте с евтини материали и няма кой да ви ползва.

  Водолей - Ваксинирате всички около вас, без значение дали го искат, защото ако има още един локдаун, освен, че ще качите 20 кила отгоре, ще се наложи и да посегнете физически на част от семейството си.


Риби - Карат ви на сила да гледате Squid Game, за да не се чувствате, че изпускате нещо, но реално щеше да е по-добре да си свършите нещо вкъщи.

С каква мисъл приключвате октомври?

Избери отговор!
Край