Седмичен не!хороскоп: 22.01 - 28.01

Jan 22, 2018     beasta     4589
Единственият повод за депресия през януари трябва да бъде свършването на запасите от киселото зеле, което може да направи пиенето на ракия малко по-скучно, но не тъжете, ето ви бъдеще:

Овен - Не можете да вземете решение дали да инвестирате в биткойн или да си купите нови джанти за колата, след като и при двете ще си имате проблеми вкъщи относно семейния бюджет.
 

Телец - Предлагате компромисно решение и вместо втори лифт в Банско, да има нахални хора с джипове, които да извозват скиорите нагоре към върха, както от години се случва на Седемте рилски езера.
  Близнаци - Руши Видинлиев ще ви се яви на сън и ще ви посъветва да епилирате цялото си тяло, въпреки че е зима и никой няма да забележи.

  Рак - Сигурни сте, че голяма част от българските филми са измислени като алтернативен метод за лоботомия.

  Лъв - Отсега ви става ясно, че и тази година за вас ще е пълна загуба на пари и време.

  Дева - Признавате си, че единствената причина да се радвате на студа е това, че като сте облечени с повече дрехи никой не може да види какви мазнини криете под тях.

  Везни - Водейки се от съвета, че на изпит дори и да не знаете по темата, трябва да пишете това, което ви идва на ум, изписвате с точност текстовете на най-новите чалга хитове.
  Скорпион - Цяла седмица ще ходите с шушони на работа, за да са ви топли краката, а на обвиненията, че сте селяни, ще контрирате, че не бива се бърка селското с хипстърското.

  Стрелец - Преориентирате се и ставате лайфкоуч и житейски ментор, разчитайки, че балъците в света никога няма да се свършат и така винаги ще имате работа.

  Козирог - Изненадвате се, че вместо да е здравословно и приятно, при вас решението да си готвите сами, се оказва почти пагубно и се налага да ви промият стомаха поне няколко пъти.

  Водолей - Признавате на децата си, че ги обичате много, но ако още веднъж ви събудят толкова рано сутрин без причина, ще си помислите дали да не ги държите под ключ.


Риби - Записвате се в кулинарно състезание, което се надявате да спечелите с крещене по членовете на журито да спрат да сравняват ястията ви с тези, които са готвили майките им едно време.

Коя зодия се е родила последна?

Избери отговор!
Край