Седмичен не!хороскоп: 21.09 - 27.09

Sep 21, 2020     beasta     3628
Овен - Да, страх ви е да не затворят пак училищата и да се чудите какво да правите, но доста повече ви е страх да не разбере жена ви вие какво правите с класната на детето.

  Телец - Подигравате се на новия нос на Ангелкова, но истината е, че и вие бихте си оправили носа, ако не трбваше да оправите и още 5-6 други неща, за да изглеждате нормално.

  Близнаци - Чудите се кой ли беше този филм, в който постоянно се случват някакви нелепости и уж трябва да е смешно, но е по-скоро тъжно и се сещате, че всъщност това е собственият ви живот.
  Рак - Започвате собствен политически проект, който ще има за цел да обедини цялото дясно, за да му съобщи, че години наред се държи по възможно най-тъпия и неадекватен начин.

  Лъв - С носталгията си спомняте времето, когато ви даваха по 1-2 лева, за да си купите каквото искате за закуска, а сега са ви забранени половината неща, а на закуска ви карат да ядете овес.

  Дева - Нямате представа как може хората около вас да са щастливи, когато вас ви боли зъб и сте склонни на махленски бой. 

  Везни - По случай Независимостта, обявявате на всички, че вече сте свободен човек и няма да робувате на жена си, но ако може все пак излизанията ви да приключват до 22:30, че сте обещали да се приберете до тогава.

  Скорпион - Инсталирате си тиндър, за да видите дали има шанс нещо по-добро да ви върже или дори моментната ви половинка е повече, отколкото заслужавате.
  Стрелец - Надявате се в близките 2-3 години да не ви канят на сватба, защото няма да издържите още една сесия от половинчасови народни хора без спиране.

  Козирог - Едва сега разбирате защо ви беше необходимо пролетното почистване на мазето и килера, а именно, за да намерите място на всичката зимнина, която ще ви пратят роднините.

  Водолей - Пишете си съобщение до вас, което да погледнете след една година, в което се молите, ако след една година сте в същото положение, направо да се откажете от съществуването си.


Риби - Сигурно някой ден ще разберете защо има хора, които си купуват грозде със семки, когато има прекрасни алтернативи на такова без, но това няма да се случи скоро.

Какво толкова е станало?

Избери отговор!
Край