Седмичен не!хороскоп: 21.08 - 27.08

Aug 21, 2017     beasta     5703
Астрологията, за разлика от хомеопатията, се базира на истински неща, няма вредни за зъбите количества захар и веднъж на 37 години е истинска. Ето ви бъдеще:


Овен - Предлагате евтина иновация за българската армия, състояща се от това противопехотните мини да се заменят с обикновени части от конструктор LEGO, болката и щетата от които са абсолютно същите.  


Телец - Бъдете бдителни, понеже минута невнимание и ще ви натресат председателството за ЕС у вас в хола.
Близнаци - Подобрявате сутрешното си събуждане, като добавяте към каната кафе и малко гореща шкембе чорба, за да ви отърве от махмурлука.


Рак - Съжалявате, че навремето не си купихте евтини биткойни, ами си дадохте парите за каска за бира, която държи по 2 кенчета и със сламка ви захранва устата.


Лъв - Предизвиквате международен конлфикт, докато на почивката си в Гърция се опитвате да разберете защо са прекръстили дюнера на гирос.


Дева - Докато разчиствате старите си вещи, случайно намирате част от отдавна изгубеното ви чувство за хумор, но понеже сте си свикнали и без него, го изхвърляте, без да му мислите.


Везни - Нямате търпение да влезете в ролята на този съсед, който разваля лятото на останалите, предупреждавайки, че зимата идва и опичайки 17 килограма чушки на терасата.
Скорпион - Заплашвате децата си, че ако не спрат да реват и да бъдат толкова шумни, ще им пратите не торбалан, а Валери Симеонов, който ще им изземе бибероните и таблетите.


Стрелец -  Престрашавате се да се пуснете по водна пързалка, видеоклип от което малко по-късно оглавява класациите със заглавие “кит засяда на детско съоръжение”.


Козирог - Поради липса на климатик си правите преустройство на хола, слагайки тор и домати, след като ще е оранжерия, поне да има някакъв смисъл от нея.


Водолей - Напрягате се доста от всичките годежи и сватби на приятелите ви, които виждате във фейсбук, но все пак давате лайк, понеже сте лицемери.


Риби - Сменяте си хладилника вкъщи с един от онези, в които продават сладолед и се заключват, след което изхвърляте ключа и просто изчаквате да отслабнете.

Какъв ви е асцедентът?

Избери отговор!
Край