Седмичен не!хороскоп: 13.06 - 19.06

Jun 13, 2022     beasta     3224
Овен - Не сте сигурни в автентичността на видеото, в което Кирил Петков уж пипа Лена по задника, но си признавате, че в такава ситуация е на лош късмет, ако не щипнете.

  Телец - Спомняте си, че преди валеше само през май по баловете, а сега се излива толкова дъжд и всичко щеше да е супер, ако се бяхте родили червей.

  Близнаци - Обявявате чрез кратко видео, заснето на дивана в хола ви, че се оттегляте от работните си задължения, защото идва лято и ви мързи да работите.
  Рак - Опитвате се да зарибите приятели да гледат и те мини футбол, но не постигате успех, защото думата мини отблъсква хората с по-малки пениси.

  Лъв - С приятели решавате, че въпреки възрастта си, може да отидете на дискотека, но там не ви пускат с аргумента, че мястото за танцуващи мечки се намира в Белица.

  Дева - Не ви пука дали ще се разпадне коалицията, защото си имате по-големи проблеми вкъщи - бойлерът не загрява, а гаранцията му е изтекла миналия месец.

  Везни - Заклевате се, че ако продължи да вали така и сте принудени още време да изкарате вкъщи с децата, по-добре да не спира никога и да се свършва с тоя живот веднъж завинаги.

  Скорпион - Търсите си нов сериал, но да е нов, рейтингът му в imdb да е над 9 и ако може да се разказва за еднорози и пеперуди.
  Стрелец - Правите си пиърсинг на носа за ужас на баба ви и недоумение на приятелите ви, които си мислят, че човек като навърши 50, е редно да се кротне малко.

  

Козирог - Лъжете, че сте запазили супер луксозен хотел в Гърция, но семейната ви почивка се отменя, щото с тоя дъжд няма смисъл да се пътува изобщо.

  Водолей - Все още се будите от кошмари, в които сте на изпит, за който не сте учили, което е странно, защото вие никога не сте учили за изпити и винаги преписвахте.


Риби - Радвате се, че времето е лошо, защото и без друго не ви стават летните дрехи от миналата година.

Какво да ви питаме, че да отговорите културно?

Избери отговор!
Край