Седмичен не!хороскоп: 23.11 - 29.11

Nov 23, 2020     beasta     2747
Овен - И вие взимате отношение по въпроса с Македония в ЕС с няколко гневни реакции във фейсбук, с които дедите ви биха се гордели истински. 

  Телец - Нарочно обявявате, че не вярвате в никакви вируси и че всичко е конспирация, за да провокирате по-плиткоумните си приятели и да настане забава.

  Близнаци - С нетърпение очаквате Черния петък на зеленчуковия пазар в квартала, за да заредите едно бидонче с кисело зеле за зимата.
  Рак - Разбирате, че доста от сношенията при жирафите са хомосексуални и си казвате какво пък толкова, щом те го правят, защо и вие да не опитате.

  Лъв - Започвате да медитирате и да изпадате в транс, след който се чувствате силно отпочинали, но засега не без помощта на 150 мл. домашна ракия

  Дева - Каните Ангел Джамбазки от ВМРО да ви организира зарята за Нова година, а Волен Сидеров ако може да донесе парти субстанции.

  Везни - Изпращате месеца уверени, че рано или късно ще има ново затваряне и цялата тази тоалетна хартия от пролетта, която затворихте в бидони, ще се използва.

  Скорпион -  Съжалявате, че Ковид не се предава само по полов път, тогава с вълнените си чорапи и гащи, щяхте да бъдете на 100% защитени от заразяване.
  Стрелец - Убедени сте, че всички пушачи на IQOS страдат от корона вирус и нямат обоняние, нямате друго обяснение за това как иначе търпят тази миризма.

  Козирог - Не разбирате хейта по онлайн обучението, вие от тийнейджъри се обучавате онлайн на това как да бъдете добри любовници с кратки филмчета в специализираните интернет сайтовете.

  Водолей - Очаквате обаждане от куриер, но вместо това ви звънят някакви хора, които си търсят пари от бърз кредит и ви заплашват, но и те са безсилни срещу червената слушалка.


Риби - Карбовски ви звъни за интервю, а вие не знаете дали защото сте нелеп човек с тежка съдба или защото иска да ви мандръса.

Как сте?

Избери отговор!
Край