Седмичен не!хороскоп: 12.09 - 18.09

Sep 12, 2022     beasta     2937
Овен - Канят ви на детски рожден ден, а вие понеже сте съобразителни, носите няколко бутилки твърд алкохол за другите възрастни, които също като вас, са на ръба на психичното здраве.

  Телец - Подигравате се на крал Чарлз, че не е работил нищо до момента, но истината е, че не е като и вие да имате смислена професия, с която да сте се убили от работа.

  Близнаци - Започвате небрежен флирт с колежка, който ще приключи в момента, в който тя ви извести, че извънземните са кацнали на Земята и трябва да ги посрещнем с хляб и сол.
  Рак - Дразните се на това, че ви карат цял ден да висите над чушкопека, затова в края на деня, когато е още леко топъл, решавате да го насилите сексуално - все пак има подходящ отвор.

  Лъв - Опасявате се, че войната може да свърши скоро и водката, която накупувахте с кашони, да се обезцени.

  Дева - Не можете да решите дали да си купите най-скъпия айфон или вместо това да си спестите парите и като се спука имотния балон, да си вземете половин гараж.

  Везни - Ще обясните на шефа си, че нямате нищо против връщането в офиса, но ще трябва да ви се осигури легло за обедна дрямка, защото вече не можете без нея.

  Скорпион - Канят ви на парти, където се празнува развод и за разлика от сватбите - никой не плаче, а радостта е в пъти по-голяма.
  Стрелец - Спомняте си как мразехте първия учебен ден, а сега нямате търпение да дойде и да не трябва по цял ден да забавлявате диваче, дегизирано като дете.

  

Козирог - Слагате си прилепнал леопардов клин и отивате така в офиса, след което с месеци наред никой няма да ви вика отново там.

  Водолей - Пращате детето с патронче водка за класната вместо цвете и автоматично си гарантирате добро отношение и високи оценки.


Риби - Забранявате на мъжа си да пие и  да пуши и за да му покажете кой носи панталоните вкъщи, му подарявате комплект за гоблен.

Каква зодия е любимият ви учител?

Избери отговор!
Край