Седмичен не!хороскоп: 09.05 - 15.05

May 9, 2022     beasta     3121
Овен - Давате си сметка, че нямате никаква останала отпуска, а след 24-ти май, следващият неработен ден е чак септември.

  Телец - Не взимате позиция в съдебния процес между Джони Деп и Амбърд Хард, защото и с двамата бихте си легнали.

  Близнаци - В няколко сайта ще излезе информация, че сте новата изгора на Благо Джийзъса, а вие няма да отречете, защото ви харесва да не си затваряте врати.
  Рак - Планирате семейна почивка през лятото и всичко звучи супер, докато не осъзнаете, че ако сте със семейството, въобще никаква почивка няма да е.

  Лъв - Ще се обадите на Кирил Петков, но след разговора няма да пускате записа в интернет, защото планирате да използвате всички нецензурни думи, които знаете. 

  Дева - Признавате, че въобще не ви интересува Гришо на коя позиция е в световната ранглиста, но искрено се вълнувате от това с коя жена се съешава в момента.

  Везни - Предпочитате да берете ягоди в Англия, вместо в България, защото там е по-малък шансът да ви види някой познат и да срамувате от това, че си изкарвате парите с честен труд.

  Скорпион - Купувате си кон, защото с тези цени на горивата не виждате как ще може да си позволите да карате кола, без да се лишавате от жизнено важни неща като алкохол и цигари.
  Стрелец - С нетърпение очаквате класирането за детски градини, защото от това ви зависи щастието в следващите 365 дни.

  Козирог - Нямате нищо против, че не са ви вдигнали заплатата, защото едва ли някой получава повече от вас, за да спи по цял ден.

  Водолей - Качвате се на балон с горещ въздух, но той не излита, защото по-голямата част от вашето тегло е съставена не от въздух, а от сланина с телесна температура.


Риби - Чудите се как да привлечете мъжкото внимание, но не ви хрумва, че ще е добро начало да премахнете лицевото си окосмение.

Какво правихте толкова дълги уикенди подред?

Избери отговор!
Край