Седмичен не!хороскоп: 05.07 - 11.07

Jul 5, 2021     beasta     4276
Овен - Опитите ви да си изкарате фалшив сертификат за ваксина няма да хванат дикиш, за разлика от здравето ви, което може да хване новия Делта вариант.

  Телец - Радвате се, че изборите съвпадат с финала на Европейското, за да може да има нещо интересно по телевизията, а не само социолози, проценти и сигнали за незаконна агитация с коза.

  Близнаци - Толкова време ще прекарате в задръстването между Чирпан и Стара Загора, че ще усвоите до съвършенство местния диалект.
  Рак - Още няма да можете да се съвземете от това, че миналата седмица една нощ не спахте като хората, за да посрещнете Джулай морнинг. 

  Лъв - Надявате се да не ви превеждат заплата преди финала на Европейското, защото иначе ще я нашиете цялата в някакъв тъп залог, като това колко пъти ще се изхрачат футболистите на двата отбора.

  Дева - Семейната ви почивка на морето е провалена от това, че забравихте любимата кофичка с лопатка на детето, което изглежда обича нея повече от вас.

  Везни - На възраст сте, на която е срамно да имате TikTok, но пък от друга страна и за OnlyFans не сте подходящи, затова си оставате във фейсбук и групите за обсъждане на бабини илачи,  

  Скорпион - От толкова време не сте летели със самолет, че сте сигурни, че вътре вече може да се пушат цигари, наргилета и крек.
 

Стрелец - Разбирате, че имате проблем с наднорменото тегло, когато сте изложени на слънце и вместо на пот, започвате да мирише на пържено свинско.

  Козирог - Приготвяте таратор, внимавайки този път да нарежете краставицата, вместо да я настъргвате, но за беда забравяте да сложите чесън и ви пращат в трудов лагер. 

  Водолей - Надявате се, че ще минете границата с Гърция, а после ще обявят национален локдаун и ще трябва някак да се справяте с това, че следващите няколко месеца, ще сте блокирани на 2 минути от страхотен плаж.


Риби - Започвате нова диета, която се състои от това да ядете само храни, които би ял Кристиано Роналдо, за съжаление при него това е дало резултат, защото още прабаба му е изхвърлила бялата захар от менюто.

Ще си продадете ли гласа?

Избери отговор!
Край