Седмичен не!хороскоп: 25.01 - 31.01

Jan 25, 2016     zhelyo     5235
Да не сте си помислили да излизате навън, ще вземете да се хлъзнете и после по принуда ще си останете вкъщи 2 месеца. Вместо това, четете си не!хороскопа и пийте вино, ако нямате вино - и греяна ракия става.


Овен - Вместо да търсите хубава комедия в торентите, си правите пуканки и сядате да четете интернет дискусия “За или Против ваксините”, смехът е гарантиран.


Телец - Пробвате се като шофьор на такси в София, но се отказвате на 2-рия ден, понеже клиентите очакват нехигиеничен и необразован човек, а вие сте само едното от двете.
Близнаци - Следите програмата на телевизиите в очакване на реалити предаване, в което и вие да можете да се запишете, представяте си нещо със скоростно оригване.


Рак - Слагате си дунапрен в долните гащи като предпазна мярка при подхлъзване на леда и приземяване по задник.


Лъв -  Обмисляте възможността да направите академия за изучаване на дребни тарикатски трикове, първият от които е как да се изкарат пари от балъци, които се записват във всякакви академии.


Дева - Радвате се, че навън е ужасен студ, понеже вече имате истинско оправдание, за да не излизате от дома ви.


Везни - След обилно преяждане с боб и леща, се чувствате като добре разклатена кутийка с газирана напитка, готови сте да изригнете всеки момент, само да има малък процеп.
Скорпион - Канят ви на първа среща в Шкембеджийница, не сте сигурни да се зарадвате ли или да се престорите на изискани.


Стрелец - Пращат ви в командировка в Кнежа, връщате се след 40 години, като времето се затопли малко.


Козирог - Звездите са сигурни, че ако бяхте автомобил, щяхте да сте 30 годишен ръждясал и продънен Fiat.


Водолей - Купувате си малка бормашина, надявайки се, че като навиете памук около бургията, най-накрая ще успеете да си отпушите ушите.


Риби - Правите си маска за лице, с която изглеждате толкова добре, че решавате никога да не я отмивате.
beasta

Каква зодия са поледиците?

Избери отговор!
Край