Не!Хороскоп: За какво се карат зодиите по време на извънредно положение

Apr 20, 2020     beasta     4606
Овен - За кучето - според вас няма проблем домашният ви любимец да бъде разхождан по 15-16 часа на ден, докато децата ви, които го разхождат, не са съгласни, защото се изморяват да са навън толкова време без храна и вода.

  Телец - За външния ви вид - това, че не може да се излиза, не би трябвало да значи, че е ОК да изглеждате като хърбав и леко подпийнал Робинзон Крузо.

  Близнаци - За консумирането на определен тип храни, докато сте затворени вкъщи и няма изход, които ви изпълват с вредни емисии, излизащи от вас с характерен звук.
  Рак - За брифингите, според вас не бива да се изпуска такава веселба като извънреден брифинг, докато половинката ви е на мнение, че по-добре да си пуснете Секса и града.

  Лъв - За подбора на филми, които да се гледат, защото след цялата суматоха по телевизора, не е редно да се избират само филми за зарази, смърт, зомбита и какво е било по комунизма.

  Дева - За приготвянето на домашния хляб - дали е достатъчно хипстерско да е с квас, или трябва да се добави и био брашно от каменна мелница и втасване от поне две години.

  Везни - За хигиената вкъщи и честотата на взимането на душ - според вас вече не е нужно всяка неделя да се къпете, а може през седмица примерно.

  Скорпион - За маските - според половинката ви маските не бива да се свалят дори по време на интимности, защото така се създава тръпка сякаш си с непознат.
  Стрелец - За ремонта вкъщи - да, сега имате доста свободно време, но не сте сигурни, че е морално да подхванете бормашината, докато всички са си вкъщи.

  Козирог - За тиндър, според вас е напълно в реда на нещата да си търсите потенциален партньор, ако нещо не дай си Боже се случи с жена ви покрай вируса.

  Водолей - За бабите отвън, които не спазват изолация, но според вас не е редно да ги клюкарите на полицията, защото са мили и действат като охранителни камери, пазейки блока от крадци


Риби - За честотата на смяна на маските - според вас не е редно да си сменяте маската по-често отколкото бельото.

Карате ли се?

Избери отговор!
Край