Седмичен не!хороскоп: 26.09 - 02.10

Sep 26, 2016     zhelyo     9221

Четете си бъдещето в интернет, за да не ви се налага да си четете миналото във вестника. И тази седмица е безплатно, другата ще се плаща с буркани лютеница:


Овен - Гледате сериал за Пабло Ескобар и си задавате въпроса защо след като и вие сте дебел човек с мустаци, нямате пукнат лев в джоба.


 

Телец - ГЕРБ ви канят за техен резервен кандидат за президент, за да може ако случайно загубят да се оправдаят, че всичко е било на шега, нали все пак са посочили вас и би трябвало да е ясно.

 

Близнаци - Понеже Анджелина Джоли така или иначе се развежда, ще ѝ пратите провокатитвен СМС “zdr ko pr”, с надежда, че ще откликне и заедно ще гледате 30-те ѝ деца на село сред кокошките.

 

Рак -  Вместо да търкате и триете като малоумни билетчета за лотариите, си купувате шише мастика и си изтривате всички помисли относно участието в каквито и да е било хазартни игри.  

 

Лъв - Предстоят ви тежки изпитания, като това да си закопчаете колана на панталона след погълнатите 4 бири с 2 килограма ребърца.

 

Дева - Отказвате се тотално да готвите, след като за 2-ри път този месец пожарната откликва на сигнал “някой тъпанар е правил палачинки”.

 

Везни - Хората, които ще общуват с вас, ще останат с впечатление, че сте подобрили националния рекорд по промили алкохол в кръвта, но не си заслужава да им обяснявате, че вие сте си така по принцип и да не се тревожат.

 

Скорпион - Явявате се на интервю за работа облечени с потник на дупки, съвсем леко нацапан с лютеница с идеята, че ако не ви харесат, ще обвините облеклото си, а не това, че сте глупави като магаре с летни ботуши.

 

Стрелец - Всеки път, като чуете за обърнат ТИР с прасета на пътя, се притеснявате дали не са катастрофирали ваши приятели.

 

Козирог - Все повече се замисляте дали шефът ви е идиот или идотите сте вие, че работите за него.

 

Водолей - Хрумва ви перфектен бизнес план, в който купувате Samsung Galaxy Note 7, продавате го по-скъпо, но този път като бомба с неизвестно време на взривяване, с печалбата си купувате айфон.


Риби - В чужбина ще установите, че знанията ви по чужди езици се свеждат до това да попитате дали могат да ви дадат чешмяна вода и дали въпросната е безплатна.

beastafk
 

Какво се случва, когато септември свърши?

Избери отговор!
Край