Седмичен не!хороскоп: 12.06 - 18.06

Jun 12, 2017     zhelyo     4263
Гордейте се със сексуалната си принадлежност, може утре да я смените, ако усетите, че вече не е модерна. Ето ви бъдеще:


Овен - Липсата на женско внимание е на път да ви принуди да потърсите щастието си във вашия пол и следващата година да сте част от прайда.
 
Телец - Тайно се надявате да сте бременни, понеже иначе ще ви е много тегаво да се отървете от корем с такъв размер.
 
Близнаци - Убедени сте, че ако играехте на финансовата борса, щяхте да сте или много богат или най-малкото като сега - напълно разорени и живеещи ден за ден.
 
Рак - По емпиричен път ще осъзнаете, че най-вероятно в предишния си живот сте били скункс или в момента сте напът да се превърнете в такъв.
 
Лъв - Търсите в гуугъл дали е възможно да обучите кучето си така, че да ходи до тоалетната като човек, да вдига седалката и да пуска водата, но после се сещате, че дори мъжът ви още не е усвоил тази техника и трябва първо него да научите.
 
Дева - Нуждаете се от нов бански за лятото, но ви се ще с него да не си личи, че имате излишни килограми, в крайна сметка си купувате сладолед, пък това лято може и да не ходите на море.
 
Везни - Притеснявате се, че продължителната ви кашлица може да се окаже нещо различно от грип и това лято да ви е последно.
 
Скорпион - Отказвате се да ходите на рафтинг спускане, след като така или иначе като завали дъжд ви се налага да гребете, за да се приберете от работа.
 
Стрелец -  Купувате си бормашина, за да влезете поне веднъж и вие в ролята на ненормалника в блока, който буди всички с ремонта си.
 
Козирог - Решавате, че няма смисъл да работите и като останалите 95% от нацията, започвате активно явяване по кастинги за музикалните предавания по телевизията.
 
Водолей - Бихте направили вуду кукла за враговете си, но смятате, че сте прекалено пораснали, за да си играете с кукли и по-добре направо да им теглите един бой.
 
Риби - Заявявате на работодателя си, че ако температурите навън се вдигнат до над 30 градуса, вие няма да ходите на работа, той ви отвръща, че с подобни заплахи, е силно възможно заплатата ви да не мине 30 лева.


beasta
 

Кога е астрологическото лято?

Избери отговор!
Край