TTIP причинява рак

Oct 17, 2014     zhelyo     3870
ЗА ТЕЗИ, ПОПИВАЩИ ВСЯКА КОНСПИРАЦИЯ КАТО АМЕРИКАНЕЦ - КОКА-КОЛА С ПОНИЧКИ - Трансантлатическо партньорство за търговия и инвестиции (TTIP) освен задължително ГМО и сондиране за шистов газ, ще донесе и рак на всеки жител на Европейския съюз, хрумна на някого за пореден път.


Споразумението, което ще бъде наложено на ЕС от САЩ посредством масони ще извлече не само парите от джоба на обикновения човек, но и неговата имунна система.


"Само месец, след като TTIP влезе в сила, клетките на всеки човек, който не е част от мениджмънта на големите корпорации, ще бъдат облъчени със специални рептилски лазери, за да се подчини човечеството и да спре да прави проблеми" - разкрива човек от Интернет, който си личи, че знае как да събере 2 и 2.
Американците имали обици на ушите (не само защото са гейове) от създаването и въоръжаването на ислямисти и други радикални групировки, затова щели да се опитат да контролират човечеството на клетъчно ниво и да активират рака на всеки непослушен жител, гласи друга версия на причината TTIP да причинява рак.


Според данни на гадатели, последиците от TTIP може да бъдат само неутрализирани от Южен поток и Евразийския съюз, които разработвали антитела за вирусите на евроатлантическите икономически контакти.


zhelyo




 

Как се пазите от TTIP?

Избери отговор!
Край