Прас-прес: Тръмп строи сарай на Доган в Крим незаконно

Mar 2, 2017     zhelyo     7303
В първия си брой в-к Прас-прес публикува сензационно разследване относно връзката Тръмп-Путин-Доган. Не!Новините препечатват част от текста, който може да прочетете напълно на втора страница от шикозното издание:

 

С нов шикозен сарай ще може да се похвали почетният политик Ахмед Доган, научи Прас-прес от сигурен източник. Строежът е започнат наскоро, а локацията му е в анексирания преди 3 години от Русия полуостров Крим.
 
Голямата новина в случая е, че изпълнител на строежа е фирмата Уотърбилд98. Проверка в Търговския регистър показва, че собствеността на компанията е в кипърска офшорка, собственост на офшорка на Каймановите о-ви, регистрирана на безработен човек от Папуа Нова Гвинея, чиято майка е пипана нееднократно в близкото минало от американския президент Доналд Тръмп . Фирмата е била наета да построи дворец, подобен на този в местността Росенец край Бургас.
 
Лично руският президент Владимир Путин пък е подписал царски декрет, с който издава в рекордно бърз срок разрешителни за строеж в спорния терен.
 
Разкритията допълват съмненията, че зад Тръмп стои моделът #КОЙ.... (целият материал на вълнинте на Прас-прес!)

Какво следва за Тръмп в кариерен план?

Избери отговор!
Край