Тръмп към Божков: Дръж се, брате, скоро излизаме и ще отмъстим за Пригожин!

Aug 28, 2023     zhelyo     2983
ДЖОРДЖИЯ, АМЕРИКАНСКОТО ГРУЗИЯ  - Доналд Тръмп се обърна към своя събрат по съдба Васил Божков, след като и двамата гениални бизнесмени и мислители са обект на скалъпени обвинения от правосъдните системи на гнилото статукво в родините им.

"Мили Васко, гледам тука една снимка на Сторми Даниелс, тая парясница, слушам "Мой Ангеле" за 20 път във vbox-а и реших да ти напиша, че всичко ще се оправи. Няма да се оставим, няма да се предадем. Знаеш, че с теб сме мъже на тежката дума, на ежедневната тренировка, всяваме респект само с името си и който се е гъбаркал с нас, не е прокопсал" - започва обръщението си бившият американски президент.

Тръмп споделя, че съдбата на двамата е сходна досега, но по-важното е, че ще бъде и обща занапред, като заедно ще отмъстят на всички предатели, на всички народни душмани и за посегателството към общите им приятели, като поименно е посочен Евгений Пригожин, но се намеква, че в последните месеци и други са паднали жертва на долния заговор срещу двамата.
"Брат за брата. Дръж се, горе главата! Скоро излизаме и няма кой да ни спре!" - завършва обръщението си американският милиардер.

"Бъди здрав." - в типичния си стил отговорил Васил Божков, прикривайки лудата еуфория, в която е изпаднал от перспективата заедно с Тръмп да оправят света.

Какво може да спре Тръмп и Божков?

Избери отговор!
Край