Сорос: Измамници ми казаха да им дам милиони, за да има мир и демокрация по света

Jan 26, 2017     zhelyo     10584
ГОРНО ДРАГЛИЩЕ - Изпадналият в цивилизационна немилост милиардер Джордж Сорос се изповяда пред глуповата репортерка с телешки поглед в сутрешен блок.


Американо-унгарецът обясни защо му е тръгнал образът на световен кукловод, стоящ зад всеки протест и призив за демокрация, равни права и формирането на политически възгледи у хората, правещи се че работят в кафенета, където кафето струва колкото дневната надница на 50-те деца, произвели тънките им лаптопи.


"Преди години, още телефоните беха с къдравия кабел, ми звъннаха някакви. Казаха ми "Г-н Сорос, вие сте богат човек, продайте едната си къща в Маломир и с парите дайте да въведем демокрация, толерантност и красота по света!" Аз се съгласих и дадох пари, защото наистина вярвам в тези ценности, но..." - разплака се с приличащите си на тестиси очи филантропът.
Сега Сорос живеел в разложкото село Горно Драглище и с умиление си спомня за по-простите и безгрижни времена, когато селото се казваше Горно Драглища.


"Не се вълнувам много от света. Той е загубена кауза. Гледкам си пиперчите и ич на куро ми не е" - споделя 104-годишният спекулант.


zhelyo

За какво трябваше да похарчи Сорос парите?

Избери отговор!
Край