Сензация! Стефан Стамболов бил щедро спонсориран от Джордж Сорос!

Apr 13, 2016     zhelyo     6725
#HISTORYLEAKS - В безпрецедентното изтичане на тайни исторически aрхиви по цял свят има и замесени български имена, споделя българският партньор на международния исторически консорциум, публикуващ данните - Митьо Гестапото.


Според скандалните документи българският министър-председател в периода 1887-1894 и лидер на Народнолибералната партия Стефан Стамболов е бил сред първите, получили щедри грантове от тогава все още младия рептил Джордж Сорос.


"В политическата си кариера революционерът Стамболов е русофоб, който поддържа добри отношения с Османската империя. Това е прохождането на Сорос в международното кукловодене" - споделя Гестапото своето разследване.
По това време Сорос е едва на около 40 години и далеч не е толкова мощен колкото днес, но очевидно е положил основите на путинофобията преди повече от век, смятат историци.


Защитници на Стамболов пък коментираха, че неговото падане от власт през 1894 година е плод на скалъпени сексуални компромати, което било типично за почерка на Кремъл.


zhelyo

Защо кичим 20-левките си с русофоби?

Избери отговор!
Край