Бареков: Студентите-окупатори са агенти на ДС и внуци на Сорос

Oct 28, 2013     zhelyo     5449
Стожерът на свободното слово и призналия си, че лично е стоварил Костов и Борисов за премиери на клетия ни народ Николай Бареков обяви, че студентите, окупирали ректората на СУ, са агенти от 6-и отдел на ДС.


"Освен това са роднини на Джордж Сорос и ритат мач с Бойко Борисов, който вече е от лошите, а не както мислех 5 години - от най-добрите и уникални хора" - заяви уверено Николай Бареков.


Лидерът на движението "България без цензура" обяви, че няма да допусне хора с агентурно минало, които са внуци на Джорж Сорос и отказват да признаят правото на мустаци на видни родни банкери, да окупират сградата на СУ, в която хиляди студенти отиват ежедневно, за да се подготвят дай Боже да работят поне в call center.
"Тези неповече от 6 или 8 човека не са нищо в сравнение с демокрацията, която лично наложих в края на 90-те и облагородих през 2009-а и 2013-а години!" - твърди Бареков, който финансира политическия си проект с лов на рапани, който извършва собственоръчно всяко лято, докато плажува в бунгало край Синеморец.


Същевременно бившият TV-водещ и настоящ политик обясни, че ако САЩ беше нормална държава, Обама щеше да е трето поколение жител на бежански лагер.


zhelyo


 

Друго си беше, когато Бареков доведе Костов, а?

Избери отговор!
Край