Македония си поиска Бареков

Apr 2, 2015     zhelyo     6454
РОДИНАТА НА ЛИМОНИТЕ И МЯСТОТО НА ПРОВЕЖДАНЕ НА ПЪРВОТО #ДАНСWITHME, МАКЕДОНИЯ - Скопие поиска от българската държава да признае, че Николай Бареков е македонец в официална нота на външното министерство на истинската Нарния.


Според македонското правителство Бареков е "ист" македонец и Скопие се готви за война, ако българската страна не признае, че евродепутатът е автентичен битолски прошляк.


"Да, сигурен съм, че мога да допринеса за новия Златен век на Македонската цивилизация. Обявявам се за единственият македонски евродепутат в Брюксел и така страната автоматично е приета в ЕС" - окрилен бе Бареков, намирайки си ново поприще.
Предвижда се новият политик да преобрази Македония, която според него само загатвала за това какъв полет на фантазията може да се осъществи начело на бившата югославска република.


"Пратете ми Божо Димитров и гледайте как Македония ще си върне онази мощ, за която пише само в македонските учебници, защото другите не искат да си спомнят" - надъха се Бареков и си направи прическа като Александър Македонски, но по-фешан.


zhelyo

Да им го дадем ли?

Избери отговор!
Край