Хората, вярващи в конспирацията Сорос - с интелектуалния багаж на Биг Ша

Jul 31, 2013     zhelyo     6988
Хората, вярващи в конспирацията, че Джордж Сорос краде от бедните българи, са с интелектуалния багаж на Биг Ша, сочи проучване на руската статистическа лаборатория в Санкт Петербург.


"Има хора, които вярват във всяка конспирация. Кемтрейлс, масони, илюминати, рептили, Сорос, смятат, че Глобалното затопляне е измислица и т.н. Те имат менталния капацитет на щипка куркума" - сочат изводите на руските учени.


Експертите наблюдават любопитно явление - колкото по-глупав и наивен е човек, толкова по-склонен бил да се смята за централна фигура в конспиративната теория, която възпрепятствала иначе гарантираното от личния му потенциал благоденствие.
Според руските учени е учудващ броят на хората, които вярват, че е възможно хиляди да протестират не защото унгарски емигрант има някакви рептилски интереси, а просто защото управляващите не виждат нищо лошо в това Делян Пеевски и нему подобни хора да заемат ключови позиции в изпълнителната власт.


От лабораторията за изследване на човешки феномени в Санкт Петербург заключават, че има извънредно много хора с интелектуалния капацитет на джапанка.


zhelyo

Кой е Жорш Сорос?

Избери отговор!
Край