Скандално: Сорос платил за фестивала на БСП на Бузлуджа

Jul 28, 2013     zhelyo     10588
Американският финансит и милиардер Джордж Сорос е платил събора на БСП на Бузлуджа. Илюминатът, плащал за 44-дневните антиправителствени протести, купил лично 1000 автобуса за 55-те хиляди симпатизанти на властта, а също така осигурил за тях охрана, кетъринг, шапки, знаменца и клозетпапир.

 

Скандалното разкритие на разследващи журналисти от престижна независима медия, почти владееща основите на грамотността, дойде само няколко часа, след като пиршеството на социалисти и комунисти в природата приключи.
"Смилих се над БСП. Виждате, че давам по 2 хиляди лева на семейство с дете, само за да се разхождат из центъра на София вечерно време. Реших да дам малко пари и на Сергей, да организира хората" - споделя разобличен и нямащ къде да бяга 82-годишния Сорос. 


Филантропът-спекулант от унгарски произход призна, че се е почувствал длъжен да направи нещо в полза на своите връстници - пикник сред природата, речи за добрите стари времена, колхозничка от Кюстендил по дънки и Мишо Шамара да им се възхищава било най-малкото, което е могъл да осигури.


"Няма да се ангажирам с конкретни цифри. 1000 автобуса, храна за всички 55 000 гости, напитки, сувенири, музика и дребни организационни разходи, но това е малък разход в името на българската демокрация, която с удоволствие и гордост моделирам" - обяви на изпроводяк Сорос, броейки по няколко заплати на организаторите на протестите в София.


По този начин Сорос престана за едни да бъде баща, а за други - бащеха, като обедини нацията и призова всички към платена политическа позиция.


zhelyo

Срещу какво бихте се продали и вие на Сорос?

Избери отговор!
Край