Приличаш на Ленин - вземаш Бузлуджа. Корнелия скочи: Гласят паметника за Доган!

Jul 18, 2017     zhelyo     4445
У НАС - Министерски съвет ще обяви обществена поръчка, за придобиването на нелетящата чиния на Бузлуджа от физически лица.


Тъй като е почти невъзможно соц.реликвата да бъде остойностена - било то финансово, било културно, или по комсомолски, то бе взето малко по-особено решение.


Всеки гражданин, ама всеки, който би желал да придобие паметника и да се грижи за него в следващите 20-25 години, трябва да си направи селфи с него. Този който най-много прилича на Ленин с фон Бузлуджа ще е новият собственик.
Първоначалното предложение е било образецът да е Георги Димитров, но заради хитлеровите му мустачки, предложението е било отхвърлено, за да не се насърчава населението към интоксикация. 


В яда си, че паметникът не бе даден на БСП, за да бъде поддържан като Велислава Дърева, Корнелия Нинова избухна пред камерите: "Това е пълна подигравка! Вижте кой прилича най-много на Ленин от политиците! Помнете ми думата, че Доган ще го вземе - пак някакви задкулисни споразумения текат! Backup опция: Радан!"


Нинова заплаши със съда в Брюксел, после със съда в Москва, после се обърка и изрева, че танковете ще дойдат! На въпрос защо толкова години БСП е оставила паметника да заприлича на обществена тоалетна, тя се поокопити и отговори: "Я, че да не живея в него, че да харчим пари за там. На времето в панелката 5 лева не съм дала нито за нова брава на входа, нито за боядисване на стълбището, та за там пари ще давам! "


При тази очертаваща се гениална развръзка за Бузлуджа е редно да споменем, че хора с пластични операции нямат право да участват в конкурса.


moro
 

Кой има най-големи шансове да вземе Бузлуджа?

Избери отговор!
Край