ДПС с благодарствено писмо към БСП

Sep 19, 2013     zhelyo     4594
От централата на ДПС на столичния бул. Стамболийски 45А изпратиха открито писмо до ул. Позитано 20, където пък се помещава коалиционният партньор БСП, в което благодарят за партньорството.


Ето го неговият текст:


"Уважаеми коалиционни партньори,
Искам да изкажа от името на ДПС благодарности за първите 100 дни в управлението на ръководеното от Пламен Орешарски правителство, подкрепено от нашата Тройна коалиция в Парламента.

Благодарим, че сте авангардът на това управление, докато ние успешно реализираме своите кадри, техните съпрузи и синове. Благодарим, че обявявате как вие сте предложили Делян Пеевски и рискувате никога повече да нямате капчица обществено достойнство, за да ни помогнете да управляваме родината.

Вие сте пример за истински приятели и за братска, дори майчинска всеотдайност. Показвате, че това поведение може да държим властта завинаги, въпреки нейната цена и електоралните жертви.

Благодарим ви още веднъж!

Подпис: Людовик Местан, 19.09.2013 г. София"
Все още от ДПС не съобщават за подобно писмо до партия Атака, като е възможно това да е въпрос на повече време, тъй като централата на БСП е на едва 100 метра от тази на Движението за права и свободи, докато националистите имат централа на около километър.


zhelyo
 

Взимате ли пример от доброто приятелство?

Избери отговор!
Край