ПРОБИВ! Руски правителствени хакери установиха тотален контрол над общественото мнение у нас!

Jan 24, 2018     Debnadaviebna     5095
В НА ИНТЕРНЕТА - Усилията на нашите кибервойски се провалиха! При внезапен и изненадващ пробив на фронта на руската хибридна война, руската пета колона успя да пробие родната международна защита.

Части на руските психологически и хибервойни и специализирани руски правителствени хакери успяха да инфилтрират общественото мнение в България и са установили тотален контрол над всички електронни медии, включително и тази пабликация.

Всички мнения, гледни точки и позиции са под властта на дивизията за психологическа и кибервойна на руските аерокосмически сили, които ни облъчват с лъчи от сателити в орбита, и повлияват на мислите, мненията, убежденията и идеите ни.
Последният бастион на съпротивата се намира в НДК, където в момента се провежда Евротаковата.

На повърхността евроделегатите удържат настъплението на руските кибервойски със собствените си психотропни и кибероръжия, докато от бункера под НДК съвместният институт за водене на хибридна информационна война към БАН и европейската комисия се обръща към последните останали клетки на съпротива, бранещи всичко що е умно и красиво в страната от руската инвазия:

"Скъпи съграждани, вие сте последната ни надежда. KLETA MAJKA BALGARIA цяла сега вази гледа. Вие трябва да удържите на тази инвазия и да я отблъснете. Помнете, всичките ви съграждани вече са паднали жертва на руските психологически и кибероръжия, техните мисли, мнения и виждания по различни въпроси вече не са техни, те са изцяло в ръцете на Путин (показан на снимката). Аргументи и логика не действат срещу тях, единственото, което действа, е да ги наричате тъпи, невежи, платени, или руски тролове. Единствено така можете да ги откъснете от хваткта на руската mafiq! Ако някой от вас попадне под влиянието на руските хибридни оръжия, непременно се отречете от него, отхвърлете го, и го убийте публично с камъни. И не забравяйте, когато излизате навън, винаги носете шапките от алуминиево фолио, за да не попаднете под въздействието на руските сателитни психотропни лазери."

Очаква се ЕС да вземе строги мерки срещу Русия и още догодина да гласува нов пакет от санкции срещу Русия за анексирането на общественото мнение в България.

Авторът, https://bullschmeiser.blogspot.bg

Вашето мнение какво е?

Избери отговор!
Край