Русия се извини, ползвала БСП за тест на експериментални наркотици

Feb 7, 2017     zhelyo     9636
ПОДИР 589-ТИЯ КОНГРЕС НА ПАРТИЯТА СТОЛЕТНИЦА, КОЯТО НЕ Е БКП, А БСП И Е НА 27 ГОДИНИ - Русия изказа официални съболезнования на България и за първи път в историята призна своя вина за нередност спрямо страната ни.


От Кремъл излязоха с извинителна нота, предадена лично на посланика ни в Москва, в която се дава обяснение за БСП и последния конгрес на съветската партия.


"Русия не може да остане безмълвна и да приеме да бъде свързвана с БСП. Истината е, че Русия е свързана с тази партия, но не я ползва, за да прокарва задграничните си интереси, а за здравни и химически експерименти" - твърдят от руската страна.
Кадрите от висшето ръководство на БСП били обект на редица експерименти с нови лекарствени, седативни и халюциногенни съединения, разработвани от руските учени, но вече нещата излезли от рамките на забавното и от Русия се извиняват.


"Тествахме повече от успешно вече години наред, но страничните ефекти на последния ни наркотик, който разработваме в опит да пренесем виртуалната реалност в едно просто хапче, се оказаха прекалено зловещи" - изясняват от Москва.


По този начин се обясни защо в погледите на представители на БСП напоследък грее една лудост, нетипична дори за периода на 1997, когато руснаците спряха наркотиците и Партията майка изпадна в абстиненция.


zhelyo

Как да помогнем на комунистите?

Избери отговор!
Край