Сидеров ритна бебе при самозащита, обискира количката му за наркотици

Oct 24, 2015     zhelyo     22351
РАЗБИРА СЕ, ЧЕ НА УЛ. РАКОВСКА - Лидерът на Атака и основен двигател на революционните клекомитети Волен Сидеров извърши обиск на бебешка количка, след като заподозря, че транспортното устройство е ползвано за портативна будка за наркотици.


При импровизираната спец-акция, в която Сидеров, подпомаган от Десислав Чуколов и още десетина здрави момчета, се наложило депутатът да приложи и сила, след като бебето го нападнало, очевидно криейки наркотиците. 


"Да, ритнах бебето неколкократно. Но то почна първо! Явно това лумпенче-соросоидче криеше нещо!" - обясни Сидеров, който е взел кутия сухо мляко да я изследва за хероин с личните си ноздри.
Както е известно снощи Сидеров извърши подобна спецакция и в НАТФИЗ, където респектира второкурсници и разби наркоканал. Полицията отново бе безучастна, очевидно опитвайки да опъне чадър над наркоканала.


Граждани коментираха, че вече не ги е страх от това в страната да нахлуят представители на назадничави култури, които чрез сила ще налагат абсурдните си ценности, след като такива вече си имаме и идват не по-източно от Ямбол.


zhelyo

Ще успее ли Волен да ни отърве от наркотиците?

Избери отговор!
Край