Третият пол се разцепи! Задава се четвърти пол! Европейските чиновници пред инфаркт!

Jan 24, 2018     moro     9736
ХРЯС - Истинска драма се задава по въпроса за джендъра, каквото и да си мислите, че значи английската дума за пол.

Оказа се, че бившите дами са категорично против това да са в една категория с бившите господа.

"Трябва да покажем ясно, че ние имаме топки! Някои дори са истински - имплантирани! Не може да ни слагат редом до разни женички с мъжки гениталии!" - категорични са дамите с имплантираните тестикулярни апарати.
"Да излязат и да ни кажат в очите, че сме един пол!" - продължават настървено бившите дами, но бившите господа не посмяха да се обадят - чуха се само няколко хленча - нещо за единство и разбирателство, но останалите бивши господа им казаха да си затварят човките.

В един момент се появи подозрение, че половинките на бившите господа също ще поискат да се отцепят в отделен пол, но се оказа, че на тях им е през дядовия за тая работа.

Много неприятна се оказа ситуацията за няколко европейски държави, които вече са пуснали многомилионен тираж за лични карти само с три пола. Не се знае дали няма да бъдат обвинени в дискриминация и най-различни организации за защита на човешките права да започнат да ги сочат с пръст из най-различни медии, занимаващи се с какви ли не безмислени неща - т.е.тези дето най-много влияят на общественото мнение.

Развръзката по казуса тепърва предстои. Във всеки случай няма да е изненада след време попълването на графата "Sex" да заприлича на интегрална бюлетина.
 

Кога ще узреем за идеята, че всеки човек сам си е пол?

Избери отговор!
Край