България подаде жалба пред ООН, иска преиграване на Прехода

Aug 15, 2022     zhelyo     4020
У НАС - България и нейния трудов, в сивия сектор, на социални и на гурбет народ поискаха преразглеждане на последните 33 години от своята история, защото в очевидно много хора са минали метър преди началния сигнал.

Късно снощи на заседание на Организацията на обединените нации бе входирана молба, с която да се преиграе Преходът, включително и моментите, довели до въвеждането на думата "входирам" в езика ни, която илитерати съвсем насериозно ползуват.

"Формални нарушения през шест минути има, няма нужда дори от VAR, за да видите, че нищо не е като хората. Новото поколение, родено в началото на тоя период порастна и вместо да прави семейства, кара тротинетки и смърка отрова за мишки, нещо не случихме" - извайка се нацията.
Според Международното положение вариантите да се преиграе Преходът на България са минимални, защото това би създало прецедент и утре може САЩ да се опитат пак да видят работата с робството дали няма да я изиграят по-добре, след като вече са си взели поуки, че не си е струвало за единия джаз.

"Правят се на ощипани, но ще се навият да се върнем в 1989. Руснаците искат да поживеят още малко в СССР. Сърбите да имат излаз на море още малко, Германия да има три десетилетия на икономически възход, а Китайците да се радват на страхотен комунистически капитализъм, преди да си го самозапалят с безумни коронавирусни мерки. Всички имат нужда от освежаване" - сигурен е наш човек от ООН, дето снася информация, за да може една леля във Facebook да пише ITK статуси.

Ще ни дадат ли?

Избери отговор!
Край