Радикални атеисти обявиха Атеистична държава, заплашиха с нищо

Nov 27, 2014     zhelyo     10116
С НАМИ НИЩО - Радикализирани атеисти от Интернет обявиха създаването на Атеистична държава и заплашиха своите неназовани към момента врагове с абсолютно нищо.


Атеистите обявиха, че в новата държава ще се проповядват екстремистки възгледи относно как науката непрекъснато допълва познанията си за Вселената и поставя новите и стари свои идеи под съмнение, за да може да продължи напред.


Атеистичните фундаменталисти обявиха, че нямат претенции към владеенето на едни или други територии, нито гонения на населението, отказващо да проповядва факта, че Бог не съществува или дори да съществува, то има толкова религии, че така или иначе повечето грешат.
 Фанатиците предлагат с благ тон на всички жители на държавата спане до късно, вместо ставане за молитви в посока Мека, както и отказ от това да се благодари на Бог за успешна суперсложна операция, извършена все с личния технологичен и научен прогрес на човечеството, както и умението му да развива своята сръчност.


ДАНС отказаха да реагират, след като нямало как да бъдат задържат радикална групировка, съставена от хора с малки от мързел да се бръснат бради, които проповядват нищо.


zhelyo

Страх ли ви е от новата държава?

Избери отговор!
Край