В часовете по религия децата ще могат да ритат мач

Apr 25, 2016     zhelyo     4222
МОН - След като вече нищо не може да изненада нормалните хора в страната, моментът бе приет като идеален за вкарването на задължителен предмет религия в училища и дори в детски градини.


Предвижда се в часовете по религия да се учи основно задължителната книга за всеки учебен предмет - История Славянобългарска, но ще има откъси и от други книги като Библията, Корана и Винету.


Все пак стана ясно, че родителите ще могат да избират в коя религия да бъде индоктринирано невръстното им потомство, което вече наред с научните факти и познания на човечеството, ще полага изпити и върху неговите суеверия и ирационални опити да си внуши по-значимо място във Вселената, отколкото наистина има. 
Децата на родителите, считащи футбола за своя религия, ще играят в часовете по религия мач, тъй като този спорт е своего рода религия, обединяваща човечеството в някои случаи, а в други случаи пребиваща го в тъмното, за да му вземе шалчето на противников отбор.


Разбира се, дъщерите на мюсюлманите ще учат защо трябва да крият лицата си, което пък ще им бъде забранянявано, понеже е тъпо.


zhelyo 

За коя религия ще запишете детето си?

Избери отговор!
Край