Доказано: Ваксините причиняват атеизъм!

Jul 15, 2016     zhelyo     12325
МЕДИЦИНСКИЯ УНИВЕРСИТЕТ В НЕ!БРАСКА - Американски учени най-после доказаха твърдението, че ваксините причиняват атеизъм и сложиха точка в спора между лекари и загрижени, милеещи за децата си майки.


Според изследователските данни ваксинирането срещу болести, тормозили човечеството от хилядолетия насам, е основна причина в момента по света да има най-голям дял атеисти.


"Само с Божията помощ дифтерията, детският паралич и туберкулозата щяха да повалят предразположените към атеизъм. Но ваксините са причината тези хора да оцеляват и дори генетично да предават безбожничеството си на следващите поколения" - твърди проф. Дънкан Маклауд от департамента по холистична медицина в Не!браския университет.
Експерти съветват при първи съмнения за атеизъм децата да бъдат пращани на неделно училище и индоктринирани в съответната религия на родителите, но ако признаците на атеизъм не отшумят, да бъде повикан екзорсист, инквизиция или веган.


Редица безумни хора, които дори не могат съвсем да четат, шернаха тази статия победоносно, смятайки, че подкрепя малоумна теза, изградена от други малоумни статии.


zhelyo
Край