Песков: Путин се върти в гроба си заради антисемитското поведение на руски граждани

Oct 31, 2023     zhelyo     3321
MOSQUE-ВА - Прессекретарят на Кремъл Дмитрий Песков заяви, че бившият президент Владимир Путин, който почина неколкократно през последната година, би бил шокиран и разочарован от антисемитските прояви на част от руските граждани.

Говорителят на руското президентсво коментира ситуацията след масовите безредици на летището в Махачкала, където тълпа от дагестанци нападна самолет и автобус с пътници от Израел в опит да ги денацифицира.

"Путин беше човек, който защитаваше мирното съжителство на всички народи и вероизповедания в Русия, той умря за този идеал поне в два от пътите, в които е умирал напоследък. Сигурно се върти в гробовете си, като вижда как неговите наследници не успяват да спрат агресията и омразата, които се разпалват от външни сили", каза Песков.
Песков добави, че Кремъл ще предприеме всички необходими мерки за наказване на отговорните за случилото се, веднага щом Путин се прероди, което се очаква да стане тия дни, защото от доста време не се е появявал.

"Малко известен факт е, че трима от Путините в историята са евреи, а двама са мюсюлмани. Самият Путин беше олицетворение на толерантността и мира, мир на праха му" - допълни говорителят.

 

Колко Путини са живи и колко - умрели?

Избери отговор!
Край