В Париж: Учредиха коалиция за пускане на бомби срещу промените в климата

Dec 2, 2015     zhelyo     4540
ПАРИЖ - На конференцията за времето, на която изненадващо не бяха поканени Емо Чолаков и Минчо Празников, камо ли Никол Станкулова, международното положение реши да пусне бомби срещу промените в климата.


Според международните лидери, които се изсипаха в Париж, за да се тагнат после на Фейсбук, че са добре, ако стане някоя патаклама, климатът трябва да бъде респектиран с цялата военна мощ на човешката цивилизация, подпомогната от смелчаците край селските дискотеки в България, които се бият като павиани.


Още недоподписано от всички държави решението не попречи на Русия отново да изпъкне и да прати самолети срещу глобалното затопляне. Това ескалира напрежението, а от САЩ се усъмниха, че Русия пуска бомби над белите мечки и ще ги прави на килими за златните тоалетни на тамошните олигарси.
От БХК призоваха ООН да защити циганското лято, а Държавната агенция за закрила на прелестите на Гергана-Никол призова да не се изстрелват бомби по Ел Ниньо, което на испански означавало Лешпера.


Климатът обяви всички за метежници, борбата с неговите промени за опит на мафията да саботира реформите и се оплака от пълзящ преврат в медиите на Пеевски.


zhelyo

Какво следва?

Избери отговор!
Край