Днес новини няма, нищо ново не се случи по света и у вас, разотивайте се

Nov 11, 2022     Radoslav Nedelchev     2324
НИЩО, БЕ, НИЩО - Днес Създателят, Провидението, Вселенския всемир и Тайният Елит обявиха, че новини няма и абсолютно всичко ще си е постарому, за да може светът да си вземе малко дъх от пандемии, войни и политически кризи и да разпусне един ден поне.

"Спирайте компютрите и се захванете с нещо, където ще ви е полезно в тоя живот - например да си подредите стаята, да се обадите на майките си или да си сготвите нещо, медитирайте, де да знам, свършете нещо, възползвайте се, че ви отпущаме хомота" призоваха Те. 

Това, разбира се, не се отнася за Гошко от Владиславово, който е безнадежден случай и ще продължи да проверя фейсбука си през 5 минути, чакайки ново потвърждение на иначе правилната си геополитическа ориентация допълниха те. 
"Путин няма да натисне копчето днес - само обичайното бомбене по инфраструктура, Зеленски няма да превземе Херсон, в България правителство няма да има, даже Стоичков няма да върне Тръмп на власт, казвам ви изключете си устройствата, че да си направим и профилактика хем"  

Трол фабриките по света и у нас не можаха да повярват на късмета си и в единствения си почивен ден от 2014 г. насам скочиха от висока тераса, защото не разбрали, че денят без новини не се отнасял за тях, а само за останалите хора. 


 

Как така без новини?

Избери отговор!
Край