Пеевски с ново обръщение до народа: Ма аз сериозно не съм олигарх!

Jan 12, 2018     zhelyo     5808
ДО МЕДИИТЕ, КОИТО НЕ СА НА ОЛИГАРСИ - В ново обръщение към неолигархичните медии, т.е. само до Не!Новините, депутатът Делян Пеевски поиска да се доизкаже.

След като вчера отрече да е олигарх, обяви кои са олигарси и потвърди правилния курс на програмата на настоящото правителство, младият успял мъж заяви:
"Не, аз съм напълно сериозен. Не съм олигарх!

Подложен съм на фалшиви новини от мейнстрийм медиите, които обясняват забогатяването ми с множество задкулисни връзки, спойки на държавен ресурс и частни апетити, което хич не е така. Лъжи!
Прокопиев имал бил бяла книга на свободата на словото. Е, искам да знае, че аз имам по-голяма бяла книга, по-дебела бяла книга, с повече страници и с повече факти за задкулисието в медийния свят в България! Моята книга е и по-безплатна и може да изяде неговата книга и да я изака на конфети.

Не съм олигарх и който коментира по сайтовете (всичките ви знам кои сте) с "да, бе, да" е платен протестър, соросоид или костовист. Или и трите.

Аз не съм олигарх, аз съм следовател, дребен предприемач с голямо сърце и народен представител на хората, които ме обичат и знаят, че мога да им помогна.

А Иван Костов може само да казва "р" като мене и въобще да не си мисли, че ще го бава. Както и другите там прокопиевци, доневци, дончевци и дърдончета. 

ИДЕ ВИДОВДЕН!"

 

Олигарх ли е Пеевски?

Избери отговор!
Край