НАТО се притесни от хилядите руснаци в отпуска по нашето Черноморие през лятото

Mar 18, 2015     zhelyo     5145
RED ALERT - НАТО обяви, че с тревога очаква летния сезон в България, когато хиляди руснаци ще изберат родното Черноморие за своята отпускарска дестинация.


Алианцът счита за сериозна опасност комбинацията от руснаци в отпуск, алкохол и черноморски територии с оглед тенденцията от последната година това да води неминуемо до присъединяването на нови земи към Русия.


"Осъзнаваме, че има и обикновени руски туристи, искащи да поморжуват между фасовете на плажовете ви, наслаждавайки се на крепка диария от надценена третокачествена храна в олинклузивите, но все пак трябва да сме нащрек" - обяви ястребът на НАТО, дошъл у нас - майор Майор Майор Майор.
Според военните ни съюзници трябва да бъдат ситуирани няколкостотин танка от Албена до Созопол, готови да застрелят всеки руснак, вършещ нещо по-подозрително от това да закупи 38 имота, които да препордаде на "роднините" си в Ярославъл.


"Едри възрастни лели - десантчици и техните дъщери - дали искат само секс или чрез секса - анекс?" - съмняват се НАТОвци и НАТки.

zhelyo

Как да се пазим от анекс?

Избери отговор!
Край