БФС: Не се класирахме на Световното, защото бойкотираме Русия! Долу Путин!

Oct 11, 2017     zhelyo     3883
Целия текст четете в новия брой на в-к Прас-прес!


НОВАТА ФУТБОЛНА БАЗА, БОЯНА - Ръководството на БФС отрече поредното некласиране на голям турнир от страна на националния отбор да е провал за футбола ни.


Загубата в събота с 0:1 от Франция приключи теоретичните възможности България да се класира поне за плейоф с някоя страна от типа на Северна Ирландия, Португалия, Гърция или новата отцепена току-що, без да подозирате, Република Симитли. Отборът пък излезе от квалификациите с престижното 1:1 като гост на Люксембург късно снощи.
Според Борислав Михайлов, президент на футбола, футболистите, треньорите и ръководителите са решили националният ни отбор да не се класира на финалите на Световното първенство догодина, което ще се проведе в Русия.


“Ние засилваме санкциите срещу Русия, защото сме убедени евроатлантици. Нека видим дали кремълският деспот Путин ще издържи още дълго на власт без икономическите ползи от нашето участие на това първенство. Сега, без нас там, Русия ще фалира до 14 минути и ще настъпи демокрация в Москва и околията” - убеден е легендарният ни вратар с надеждата Сорос да го награди за това изказване поне с едно шише кехлибарена течност.

Целия текст четете в новия брой на в-к Прас-прес!

Ще го заболи ли Путин?

Избери отговор!
Край