Митрофанова: Ако България дари трактори на Украйна, ще се заключа в някой мол и ще изям всичкия fast food

Mar 25, 2022     zhelyo     51689
ДРАГАН ЦАНКОВ №28 - Доминатрицата на Руската федерация за България Елеонора Митрофанова продължи да шляпа палаво с камшик по българския суверенитет.

В очакване да бъде извикана за консултации в Москва и нямаща вече какво да губи, тя заплаши с последната стъпка преди ядрения армагедон, на която са способни руснаците - да обере храната на българите.

"Ще се заключа в ИКЕА, в моловете или в доминосите и ще изям всичко. Мамичката ви разкатавам, ей! На Украйна военна помощ ще давате, трактори ще пращате, за да ни тормозят освободителите денацификатори! Не сте хора, а дяволи!" - обяви в пламенна реч наследничката на Екатерина Велика.
Тя обяви, че е страшно обидена и на президента Радев, който вместо да я защити вчера, бил критикувал поведението ѝ.

"Аз съм дама, не е джентълменско да се коментира как съм била говорела, допустимо ли е, недопустимо ли е. Къде е прехвалената ви западна свобода на словото, ако човек не може да обърне две водки и да си поприказва? Радев, избрахме ви, за да разследвате кемтрейлс, а не да политиканствате, не ли!" - обяви Митрофанова и отиде да си открадне няколко долнища Adidas, с които да обезпечи старините си в Русия.

Каква е Митрофанова за вас?

Избери отговор!
Край